nie larr blog sy !

February 25, 2011

si pari-pari kecil teringat dia :')

uhh~sekali lagi sp2k terpaksa bersedih hati.sampai bila penderitaan ni akan berterusan?sampai bila sp2k terpaksa menjalani semua ini?sp2k tidak sekuat mana pun nak hadapi semua rintangan ni.sp2k hampir putus asa dah.apa lagi yang sp2k harus lakukan?kalau sp2k ikut cakap merah a'syafieq,sp2k kena pergi berdepan dengan dia.kena jumpa dia.tapi macam mana sp2k nak buat macam tu?dia memang dah benci dekat sp2k.dia dah tak ada perasaan dekat sp2k.kalau sp2k pergi jumpa dia terus lepas tu cakap yang sp2k masih sayang dia,sp2k takut kalau dia malukan sp2k dekat depan orang ramai.ya,sp2k mengaku.memang sp2k pernah cakap yang sp2k sanggup melutut depan orang ramai kalau itu yang boleh buat dia maafkan sp2k dan menerima sp2k semula.tapi perasaan takut tu tetap ada.pening dah kepala sp2k fikir semua ni.sp2k dah tak tahu nak buat apa lagi.lepas tu ada lagi pula yang menambah kesakitan sp2k.mamat ni.ish~entah laa.sp2k betul-betul tak faham dia tu.apa masalah dia agaknya.tak faham bahasa melayu kutt.entah laa.sp2k tak nak cerita pasal mamat tu.dekat sini sp2k nak cerita pasal ex-hubby sp2k.semalam sp2k keluar makan dengan parents sp2k.masa dalam kereta,DJ radio tu beritahu yang malam ni ada bola.perlawanan antara Malaysia dengan Pakistan.pusingan kelayakan ke Olimpik kut.tapi sp2k tak menikmati pun perlawanan tu.sebabnya bila sp2k tengok,sp2k terus teringat dekat dia.masa Piala AFF Suzuki,kita orang tengok bola sama-sama.bukan tengok bersama-sama.dia tengok dekat kedai mamak.sp2k tengok dekat rumah je.jadi kira macam tengok sama-sama juga lah kan?so kalau sp2k tengok mesti lah sp2k akan teringat dia.tambahan lagi,dia pernah cakap dekat sp2k yang satu hari nanti dia nak jadi keeper Malaysia yang baik macam Khairul Fahmi Che Mat malah lebih baik daripada Khairul Fahmi.disebabkan itulah sp2k sanggup untuk tidak menonton perlawanan Malaysia tu.tp sp2k tetap support lah.negara sendiri kan.tengok sekali imbas macam tu je lah.hurm~sp2k dah tak tahu nak cakap macam mana.makin sp2k nak cuba lupakan dia makin ligat dia muncul dalam ingatan sp2k.apa lagi yang sp2k kena buat?sebab tu lah sp2k cakap sp2k dah hampir putus asa dah.bingung jadinya.tiap kali sp2k taknak fikir pasal dia tiap kali tu lah segala-galanya mengenai dia muncul dalam ingatan tapi hanya memori saja lah.bukan dia yang betul-betul muncul.apa yang sp2k harapkan adalah kemunculan dia tapi hanya angan-angan je lah.rasanya cukup sampai sini sp2k menconteng :]

February 22, 2011

si pari-pari kecil masih bersedih :(

apa lagi yang boleh dijadikan sebagai tajuk untuk minggu ni selain daripada kesedihan sp2k?bingung sp2k jadinya.dah tak tahu sampai bila sp2k kena bersedih.sejak hari ahad sp2k asyik bersedih je.hari ni dah masuk hari selasa.esok dah hari rabu.boleh gila sp2k jadinya.betul-betul tak paham dgn ex-hubby sp2k ni.tak tahulah dia tu spesies manusia apa.geram juga kadang-kadang sp2k dgn dia.ye,memang lah sekarang dia ex sp2k tapi yang menjadi masalahnya masa kapel dia layan sp2k macam ni.dah break pun masih lagi layan sp2k macam ni.baik sp2k tak payah nak kenal dia.tak payah nak tahu pun siapa dia.betul-betul membazir.tapi sebab besarnya cinta dan sayang sp2k kat dia,sp2k tak ada pernah kisah dgn semua ni masa tu.sp2k masih boleh sabar lagi.tak ada lah sp2k heboh-hebohkan.bila sp2k cakap sendiri dgn dia,macam-macam alasan yang dia bagi.entah lah.sp2k sendiri bingung.dah tak tahu lagi macam mana nak selesaikan semua ni.nampaknya sp2k memang betul-betul perlu bangkit sekali lagi.kali ni sp2k perlu bangkit dgn sekuat hati.dah tak perlu nak fikir lagi pasal dia.apa gunanya sp2k membazir masa,membazir air mata untuk seseorang yang tak reti nak hargai orang?tak ada faedahnya sp2k rasa.sekarang ni baru sp2k betul-betul sedar.tak sepatutnya sp2k menangis hanya kerana seorang lelaki yang tak berperasaan!seorang lelaki yang egonya lebih tinggi drpd menara KLCC.huh~serious.ni lah pertama kalinya sp2k melepaskan geram pasal ex hubby sp2k tapi malangnya sp2k masih lagi sayang kat dia sekarang ni.masih lagi berperasaan kat dia.tak tahu lah apa lagi yang sp2k nak kena buat.kenapa lah sp2k tak boleh nak benci dia?tak boleh nak hilangkan perasaan sayang kat dia?kenapa?!!!!! :'(

February 21, 2011

si pari-pari kecil bersedih lagi???

seperti yang dinyatakan di atas sekali lagi sp2k menangis.setiap kali malam sebelum tidur,sp2k macam tak dapat nak tahan air mata dia.tak dapat nak tahan perasaan dia.mesti akan berguguran air mata jatuh ke pipi.tidur beralaskan bantal yang dibasahi oleh air mata yang gugur tanpa kawalan.sampai bila sp2k kena hadapi kehidupan yang macam ni?memang dah ditakdirkan sp2k tak boleh mengecapi kebahagiaan sama macam orang lain ke?sp2k pun manusia biasa juga.sp2k pun nak rasa bahagia juga tapi kenapa mesti ada saja penghalang?ada saja masalah yang timbul?kadang-kadang sp2k rasa macam dah putus asa dengan kehidupan.dah rasa macam taknak hidup dah tapi itulah kebesaran Allah s.w.t.setiap kali sp2k ditimpa masalah masih ada jalan penyelesaian.masih ada yang sudi membantu.sp2k mengucapkan rasa syukur yang tak terhingga atas keprihatinan semua yang membantu dan menolong.ya,kalau diikutkan sekarang memang sp2k sedang bersedih dan masih bersedih.ditambah lagi lepas dah dengar apa yang diceritakan oleh ALIA HANIF.betul-betul buat sp2k kecewa!sangat tidak bersemangat nak teruskan kehidupan.nak saja sp2k menangis terus masa itu juga tapi sp2k kuatkan semangat.sp2k tak nak ada orang yang bersimpati dengan keadaan sp2k.sp2k tak nak orang cakap yang sp2k tak tabah.tak nak orang menyalahkan ex-hubby sp2k.buat ALIA HANIF,terima kasih sebab dah tolong sp2k.walaupun kebenarannya amat pahit untuk sp2k terima tapi sp2k akan tetap cuba menerima dengan sabar,ikhlas dan tenang.dengan semangat daripada orang-orang sekeliling,sp2k akan cuba bangkit sekali lagi.sp2k akan cuba mengetepikan segala perasaan sedih dan kecewa.sekarang ini sp2k sendiri dah tak tahu mana satu yang patut sp2k lakukan dahulu.teruskan hidup dan cuba melupakan ex-hubby sp2k atau teruskan hidup sambil menunggu pintu hati ex-hubby sp2k kembali terbuka untuk menerima sp2k semula.sungguh!sp2k masih sayang ex-hubby sp2k.dah tak tahu mana nak buang perasaan sayang ni.walaupun ex-hubby sp2k dah tak layan sp2k langsung tapi perasaan sayang sp2k terhadap dia masih tetap kuat dan utuh.meskipun ex-hubby sp2k dah benci kat sp2k takkan mungkin perasaan sp2k terhadap dia berubah.meskipun ada orang lain yang cuba nak usha sp2k tapi sp2k tetap dengan perasaan sp2k terhadap ex-hubby sp2k.ya,tulus dan jujur dari dalam hati sp2k masih sayangkan ex-hubby sp2k.masih terlalu amat sangat sayangkan dia.mungkin inilah dugaan dan cabaran hidup yang perlu sp2k hadapi dan tempuhi.tak apalah,sp2k akan menempuh segala dugaan dan cabaran ini dengan semangat yang kuat.harapan sp2k malam ini sp2k tak menangis lagi.tapi kalau sp2k menangis juga harap fahamlah ya? :)

February 20, 2011

si pari-pari kecil bersedih??

mengapakah?hurm.nta laa.sp2k pun xtw nk mula cerita dr mana tp sp2k betul2 rasa sangat sedih sampai menitik kan air mata.fuuhh~tu dia.kalau boleh tadah ada laa cukup untuk buat 1 lagi laut baru.bayangkan,dahsyat x?hurm.buat pertama kalinya sp2k menangis sangat teruk dalam satu masa.kenapa?HAHA.satu soalan yang sangat bagus tapi sp2k tak tahu nak jawab macam mana -.-'' tak apa laa.biar sp2k cerita dari mula.sebenarnya sp2k menangis disebabkan satu kapel nie.dyorg post wall to wall,gne profile pic and so whatever semua tu buatkan sp2k sangat(infinity) teringat dekat ex-hubby sp2k.terlalu yang amat laa.masa tu sp2k dah sebak-sebak dah.tapi tahan lagi.bila dah sampai satu saat ni sp2k dah tak boleh tahan.naa~time tu laa empangan tasik kenyir pun pecah!belum cukup lagi tu.haa,dengan bodohnya sp2k bertindak untuk membuka profile fb ex-hubby sp2k.apa lagi,sp2k pun explore laa dalam-dalam.sedalam-dalamnya!sampai laa sp2k discover everything about our memories.dari awal cercin sampai laa the end of cercin.memang tak boleh blah bila tengok balik semua tu.masa ni laa baru air mata sp2k menitik dengan banyaknya sehingga cukup untuk mencipta satu lagi laut baru.yes!truly very sad.lagi-lagi bila tengok kapel lain yang pernah break tapi sekarang sangat bahagia.kebahagiaan dyorg yang dikongsi bersama dekat fb menambahkan lagi rasa sakit di dada nie.sp2k betul-betul dah tak boleh simpan tangisan lagi.tak pernah laa sp2k nangis dengan sangat teruk dalam satu masa.tangisan ni ibarat menangis berkali-kali dengan teruk tapi dalam masa yang sama.faham kan?HAHA.sp2k harap anda semua faham laa ye?so entry kali ni sp2k nak menekan kan bahawa sp2k sangat amat terlalu mencintai ex-hubby sp2k.ye2,sp2k tahu.salah tatabahasa kan?tapi itu semua tak penting bagi sp2k.apa yang penting sp2k nak menyatakan betapa cintanya sp2k kat ex-hubby sp2k.kalau laa ex-hubby sp2k kata dia boleh terima sp2k lagi tapi dengan syarat sp2k kena melutut kat dia depan orang ramai memang sp2k sanggup buat!apa sahaja asalkan sp2k dapat ex-hubby sp2k semula.nampak tak kesungguhan cinta sp2k kat ex-hubby sp2k?hurm,nta laa.sp2k dah tak tahu nak cakap apa.sp2k rasa sampai sini je laa sp2k menconteng.sp2k dah penat.mata sp2k sangat sakit.sudah sembam.sudah bengkak.berhenti menconteng dulu :]

February 19, 2011

si pari-pari kecil berkata-kata

naa.sp2k mao membebel nie.HAHA.urm.kat sini sp2k nk bebel sal ape yg jd kt tusyen mlm smlm.erk?btol laa mlm smlm kn?da midnight haa.ocayy2.back to the title.smlm kt tusyen first time sp2k rase AMAN!DAMAI!MAKMUR!whoaa~cool.sbb ape?HAHA.sbb sp2k x perlu nk ngadap muka sorg minah nie.perhh~sumpah rase lega gila.rase cm org yg kt pdg pasir x minum ntuk mase yg lama pastu one day dia jmpe air.naa~mesti rase lega kn?HAHA.cmtu laa yg sp2k rase.huuu~kalo bley sp2k nk merasai kelegaan uh kt mne2 and pd ble2 mase je tp malangya x boleh.nk wt cmne kn?tp sp2k redha je.HAHA.uh pasal sorg minah nie.skrg pasal sorg mamat nie plak.sp2k xtw laa ape mslh dia.mybe still frustrated sbb kne reject kutt?HAHA.xde laa.sp2k bkn nye ape.dia xmao tipu perasaan org and perasaan dri sndri.kalo x suka wtpe nk ckp suka kn?uh menipu laa nama nya.so drpd sp2k tipu perasaan org sakit kn ati org main kn perasaan org baik sp2k be honest je.ckp terus yg sp2k sbnrnye x suka pun kt mamat uh.tp yg mnjd masalah nya mamat uh gila sombong ngn sp2k.perhh~nyampah laa.HAHA.sp2k bkn nk kesah sgt dia sombong ke hape.puh-lease~!HAHA.tp ape yg sp2k kesah kn is the friendship.ye laa da knal time tusyen penah kwn baik penah kcau2 penah bual2 tbe2 sbb kne reject terus friendship uh break!what is that?HAHA.urm,sp2k rase laa kn kt n9 nie mmg cmni laa.kalo broken couple xley jd friend.cmtu ka?HAHA.aiseyy,tlg laa jgn narrow thinker!huh~nyampah laa.same je cm ex-hubby aku.sepesen sgt laa.hurm,rase nya nie je laa kutt yg sp2k nk bebel kn.tp don't worry.tomorrow sp2k nk membebel lg.with more hot stories!HAHA.chow :D

February 18, 2011

pari-pari kembali

pari-pari kembali?HAHA.yea!si pari-pari kecil (sp2k) nie sedang bangkit semula drpd kepompong hidup yg mnyedihkan.dgn semangat drpd org2 yg berkenaan si pari-pari kecil nie terus bangkit dan bangkit menongkah dugaan kehidupan.yeah!sp2k nie sbnrnye da bosan dgn hidup yg x habis2 dirundung masalah.kalo masalah negara xpe laa jgk tp nie takat masalah lubang tikus je da nk heboh2.HAHA.sp2k bkn nya apa tp dia cuma mao matang dlm kehidupan.sampai ble laa kn nk tersepit dlm masalah je?so sp2k mengambil langkah mudah untuk keluar drpd kepompong hidup yg membosankan.antara langkah yg diamalkan:
  1. berdoa kpd Allah Yang Maha Berkuasa dan Maha Pengampun
  2. muhasabah diri
  3. berfesbuking ;P
  4. tidak mengambil peduli 
  5. sudah tiada! 
 naa.tu laa antara langkah yg diamalkan oleh sp2k.tp selain drpd tu ade jgk antara langkah yg x diamalkan sp2k.kalo x silap ade laa 1 kutt.antara langkah yg TIDAK DIAMALKAN:
  1. meminta maaf!

nape sp2k nie xnk meminta maaf eak?urm.bkn nye ape.sp2k kate dia penat laa wt keje meminta maaf nie.pdhal bkn slh dia pun.slh org lain tp dia jgk yg kne minx maaf.dia bkn ego or xnk ngaku kesalahan tp dia geram.ble laa org2 yg brsalah uh nk sedar and meminta maaf?xkn laa dia je yg kne mengalah?ye.mmg laa x slh mengalah nie sbb mengalah bkn mksdnya kalah.tp masalahnya org lain uh x reti2 nk mengalah ke?x reti2 nk ngaku salah sndri?huh.sp2k mls laa nk ckp byk.kang kalo ckp ade org x suke.tp sndri kne sedar laa kn.kalo da tw x suke org lain yg sedar kn so pandai2 laa sedar diri sndri.uh pun nk kne ckp ke?aissh.sp2k malas nk kecah2.baik sp2k diam je.kang kalo sp2k da bersuara,semua org diam.bisu x terkata.naa,xnk kn cmtu?so paham2 sndri laa ea? :D

new life laa ocayy?

kat sini aku nak gtw yg segala ape yg ade kt side belah kanan blog aku da tinggal kenangan.segalanya!dari awal smpai laa akhir.dr atas smpai laa bawah.except my followers laa.urm.aku malas nk cter bnde yg da lepas.so aku just nk gtw je laa.kalo bley korg xya laa tnye nape ea?lagi2 pasal 'hubby' aku.very the sensitive!ocayy?tp pape pun aku harap sume masalah nie dpt setel ngn cepat.aku da penat da nk pikir bnde2 yg x masuk akal and mengarut nie.mybe aku xkn change pape about my ex-hubby tp ade laa something yg aku akn change.just xtw laa.tgok je cmne nty.soo aku rase nie je laa contengan aku ntuk entry kali nie.ade something yg aku nk wt kt blog aku nie.just wait and see je laa ocayy? :)

February 6, 2011

i never thought.

"i never thought u are that kind of person.i never thought u are so evil.i never thought that u could do that such a fucking thing to me!i never ever know u now!before and after!u such a big jerk!i am damnly hate u now!get off from my life!go to hell!u better take your ass along before i kick it with my bare leg!!SHIT!"
copy paste from my FACEBOOK wall.HAHA.tu mase aku GILA2 nga geram ngn pakwe aku.PAKWE aku?duhh~aku da xtw da mao ckp ape skrg nie.status aku kt wall tu aku published after aku tw cter dr AMIR HAMZAH.sape dia tu?urm.dia laa 'kwn baik' kpd NUR NAJIHAH.sape dia tu?dia tu laa org yg pernah dikaitkan ngn 'pakwe' aku.but kt sini aku bkn nk cter pasal AMIR or NAJIHAH.aku nk cter pasal FAZRUL AZREE yg skrg nie aku da makin x kenal dia sape and x paham dia uh mcm mne org nye.perhhh.kalo ikut kn perasaan,aku da burst da smlm.kul 5 pg tu jgk aku gegar dia.tp sbb aku da xtw nk ckp cmne lg ngn dia,aku diam kn je.aku xley cter kt sini sbb aku da janji ngn AMIR yg aku xkn gtw kt org lain.aku xtw laa nk cter ape kt entry kali ni sbb aku rase sgt geram.terlalu geram.smpai aku rase da xley thn nk simpan sorg2.sakit ati woo~tp demi mnjge name baik n maruah 'pakwe' aku xde laa aku cter.aku diam je.aku mls nk kecah2.tp ati aku nie?perhhh~sumpah wa xley thn.kalo laa bley X-ray ati nie smpai nmpk vein,atrium,valve,semi-lunar,ventricle and etc mesti bley tw betapa hancur lunyai nye the most sensitive part in my body.aku pnye laa pikir 'pakwe' aku nie btol2 amat menyayangi aku.tp sebaliknya.bkn aku x percaya ngn ape yg dia ckp.aku tw dia syg aku tp aku nk sesuatu yg lain.bkn hanya drpd mulut je.ape gne ungkapkn kate syg tp kalo tindakan x menggambarkan yg sepatutnye.btol x?hurm.nta laa.aku pun xtw da mao ckp cmne.tggu esok je laa.tgok pe yg jd.aku redha and pasrah je.kalo agk2 esok aku kne marah,dimalukan or etc aku terima je laa.nk wt cmne an.tp aku xkn diam je laa sbb aku pun ade hak ntuk pertahan kn diri.well,i guess this could be my last entry before i can online lagi.HAHA.xtw laa smpai bila aku x on9 sbb next week is going to be exam week for my school.so xmao laa ade lappy kt uma.kalo ade lappy kompem2 ade tenet.aku nk jauhkan diri drpd lappy tenet and tv.but the most thing yg aku nk avoid is LOVE.and my 'boyfriend' too.don't want to puaskan ati org lg tp ati sndri mcm BULLSHIT.oppss i did it again~HAHA.terkeluar plak ayat uh.capital letter plak uh.HAHA.maaf ye semua.urm.ape lg yg aku nk karot marot eak?haa.last but not least,korg doakan laa yg terbaik ntuk aku ye?aku hope ngn ape yg da jd kt aku wt aku jd lbey matured.lbey bijak menangani problems and act as needed.HAHA.k laa,see u guys soon.
  I LOVE YOU

aku telah dan sedang berskandal?!

OMG!even aku yg type sndiri title ntuk entry nie aku tetap terkejut.HAHA.mne x nya.aku da wt something yg slh dlm undang2 berkapel.mne bley berskandal mase berkapel.tp aku da wt jgk.alamak!pendirian aku x tetap ke?HAHA.ouh,TIDAK!bukan aku yg bersalah dlm hal nie.tp?urm.aku mls laa nk ckp lg.byg kn laa.da berhari2 x contact tp smpai laa ke skrg nie cmtu jgk.xde 1/2 mc8 pun ntuk aku.perhh~nyirap bhaii!kalo mcm nie laa kn,JANGAN SALAH KAN AKU KALAU AKU BERSKANDAL!aku yakin.korg yg bace nie pun x slh kn aku.kn.kn.kn?tp kalo ade yg slh kn aku,bg kumen laa ea?HAHA.mao tw sbb nape korg slh kn aku.xde nk serang2 pun.ocayy?HAHA.urm.agk takut laa.cmne kalo aku tersangkut btol2 kt skandal aku?bkn nye ape.skandal aku nie penah berperasaan kt aku and aku pun pernah berperasaan yg sme kt dia.perasaan ape?mesti laa suke.xkn benci plak kn?HAHA.and 'DIA' nie always there for me.x kire for what reason.in what state and etc laa.korg tw2 je laa kn.perempuan nie lembut ati nye.sentiasa perlu kn someone else beside friends ntuk care sal dia.btol x?KALAU ADA YANG TAK AGREE SILA BAGI KOMEN.TQ.HAHA.so,aku xnk laa org yg x sepatot nye care lbey sal aku.lg2 skandal aku.makk aii.bley jd kecoh uh!tp nk wt cmne.tu laa yg berlaku.malangnya!aku perasan je. :( aku rase skandal aku x berperasaan yg sme ngn aku skrg ni.x mcm dlu.kalo dlu ye laa kutt.sbb mse uh blom kapel lg.urm.xpe laa.aku terima je ape2.lgpun bkn slh aku.bkn slh pakwe aku.bkn slh skandal aku.keadaan yg memaksa terjadinya perkara mcm nie.aku btol2 tersepit kt tengah2.tersepit kt tepi2.tersepit kt celah2 dan tersepit di mana2 saje.xde pilihan lain lg da.kalo bley aku nk elak sume nie.tp xtw laa.nk wt cmne.muncul dlm keadaan yg btol2 mnyesakkan.wt korg yg slalu flo update aku korg tw laa cter aku and tw laa nape aku jd cmni.BUAT YANG TAK TAHU,KORANG BOLEH KOMEN YE?TQ.HAHA.still gune ayt yg sme.*meraih komen je lbey.HAHA.*tp seriously!dlm entry kali ni,AKU PERLUKAN KOMEN DARI KORANG sbb aku sgt2 bingung.xtw nk kne wt pe lg da.so,I NEED YOUR HELP for me to solve this problem.aku da pusing pale da nie pikir cmne nk wt.nk tolak pakwe xley.nk tolak skandal,mcm bley.HAHA.tp kalo aku tolak skandal xde pakwe and xde skandal.cmne?BUAT KORANG YANG ADA IDEA BERNAS,SILA BAGI KOMEN.TQ.HAHA.keje ape je laa yg aku wt nie eak?aduyy.urm.haa!kalo korg nk tw,mse aku nga wt entry nie pun skandal aku sedang bersama dengan aku.cewahh~HAHA.tp tbe2 saat nie aku teringat pakwe aku.tbe2 je dia menerjah masuk dlm memory box aku.erk?jadi,di sini jelas laa bahawa:

SAYA MEMERLUKAN KOMEN DARIPADA BLOGGERS SEKALIAN!

February 5, 2011

i still love u

MR.FAZRUL AZREE   

sob3.sedih aku ble tgok pic dia nie.tipu laa kalo aku ckp aku x syg dia.isk3. :'( kalo bley skrg jgk aku mao fly g dpn uma dia.gegar gate uma dia.mao jmpe dia skrg jgk!OMG.sgt rindu dia.tgok.korg nmpk x betapa lembut nya ati aku?rindu sgt smpai x menahan nie haa.tp dia?hurm.nta laa.aku pun xtw.lg pikir lg sakit ati.x pikir pun sakit ati jgk.kdg2 aku duduk2 ngadap lappy on9 teringat dia.teringat time zaman nk usha2 dlu.mase uh dia pantang tgok aku on9.mesti kacau.mesti tego aku.tp skrg?sume uh tinggal kenangan je.pastu teringat lg time aku ade nset dlu.ade je mc8 masuk dr dia.lain laa kalo xde kedit uh.tp skrg?1/2 mc8 pun xde.aku nie pnye laa menunggu mcm tggu bulan jatuh dpn mata.tp malangnya.xde pun.bkn takat bulan sesen pun x tercampak kt aku nie ha.makk aii.GILA heartbroken aku.nmpk nye ntuk month2 awal year 2011 nie x dpt laa aku merasa erti kapel.sob3. :'( xpe laa awk.walo ape pun yg jd between kita sy harap sgt relationship kita nie kekal laa smpai akhir hayat sebagaimne yg awk minx kt sy.demi awk,sy akn tunai kn harapan kita bersama.sy xmao kecewa kn awk.sy xmao wt awk sedih.even skrg nie kita separated *not official lg* tp ati sy tetap ntuk awk.only u in my heart.sy mao discuss ngn awk pasal relationship kita nie.sy rase kita need time laa.need time to know each other.better kita kwn2 dlu.kenal ati budi masing2.faham antara 1 sme lain.better mcm tu kn?lgpun awk tw2 sndri laa.kita kenal pun x smpai sebulan.tp da kapel twos.sy ingt dlm mase kita kapel nie sy nk kenal awk tp smpai kita da 2 bln sy still x berpeluang nk kenal awk.sy cuma tw yg awk FAZRUL AZREE.pakwe sy.hubby sy.hurm.sy x rase kita harus twos kn relationship kita mcm nie.mybe bg awk it's ocayy.but for me it doesn't seem to be ocayy.it's looks like something disaster.something that absolutely make me very upset and feel like my life is totally horrible.a day having fight with u can make my life stop working.huh.really don't like it.so i really hope we can discuss this problem a.s.a.p cause i can't stand being this way w/o u.what ever happen i still love u even there are many obstacle in front of us.i am going to get through all that with my love for u.  

SAYA SAYANG AWAK FAZRUL AZREE

aku tak berskandal.

as the title state above that means yg aku nie sbnrnye xde skandal pun.tp entry aku yg smlm uh sbnrnye hnye menyatakan hasrat aku nk berskandal.yes.memang aku berniat nk berskandal.tp ble mengenangkn yg aku nie masih syg kt pakwe aku,terus terbatal niat aku nk wt cmtu.sgt2 x sanggup nk tgok pakwe aku sedih2 kecewa patah hati n etc yg bley menyebabkan emosi dia terganggu.aku syg dia tu.tp tgok laa pe yg dia wt kt aku.since ari selase aritu xde contact pun.1 mc8 langsung xde.aku nie pnye laa nk jge ati dia,mc8 dia ari slase aritu.gtw kt dia yg aku nk kuar ngn kwn2 aku.ocayy laa.masuk akal kalo dia x bls.mybe sbb dia xde kedit.tp xkn memanjang xde kedit kutt?other than that,xkan laa xley minx 1 mc8 je kt kwn2?kate kwn syg kwn.1 mc8 pun berkira ke?masuk akal x skrg?byk lg alternatif lain bley gne.public phone ade.no need to talk lme2.aku nie bkn nya jenis manusia yg x phm bahase.so phm laa kalo dia xley ckp lme2 ngn aku.tp yg aku btol2 x phm skrg nie,susah sgt ke nk contact aku?aku pnye laa ikut kn rase sabar aku.thn je ngn dia.seriously laa.aku btol2 x phm ngn dia.aku nie sape ntuk dia?aku nie sape dlm life dia?once again laa aku mention.kalo just nk bangga dgn status kapel tp sbnrnye x reti nk jge ati kapel sndiri baik xya berkapel.kalo takat mulut je ckp syg tp action xde show any love,just forget about it!aku pun bley jgk ckp aku syg kt kau.alaa takat ckp je.aku pun bley wt laa.tp ati sape yg tw kn?other than saying love show me your love laa.aku da bosan da dgr ayt2 cmtu.give me something new.something that can make me feel really being loved.MORE THAN WORDS please.i've got feeling too laa.bkn nk kne jge ati kau je.aduhh~aku penat wokk cmni.urm.arini da ari SABTU.da berhari2 aku tggu dia campak 1 mc8 kt aku.tp hampa.kecewa.bkn takat 1, 1/2 mc8 pun xde smpai kt nset mak aku.nyirap x nyirap je laa kn.aduyy~org kapel2 sume bahagia je.aku nie hah.name je ade kapel tp hakikat nya i'm alone and lonely!bullshit btol laa.haa.kn da kuar ayt tu.aduhh~x suke laa.hurmm.td aku ade jln2 kt blog org.mne2 blogger yg ade kapel sume bahagia2 je.ble aku bce entry dyorg pasal boyfriend dyorg aku tumpang gembira and hoping one day aku nk jgk mcm dyorg.untung laa ade boyfriend yg sungguh benar2 menyayangi.

February 4, 2011

skandal?

macam mane bley timbul isu skandal nie?biar aku jwb.tp sblm tu aku nk tnye.korg suke x kalo korg nie kapel tp pakwe or makwe korg lyn and wt korg mcm nta sape2 je?korg suke x?msti x kn?same gk ngn aku.and aku rase xde sape yg suke diperlakukan mcm tu.btol x?sbb tu laa smpai muncul isu skandal.curang sume nie.tp bkn 1 perkara yg mudah n menyenangkan bg seorang perempuan nk berskandal or berlaku curang nie sbb perempuan kalo da syg ati dia tetap ntuk pakwe dia.even kalo dia da pernah berskandal or berlaku curang skalipun dlm ati dia tetap syg kt pakwe dia.x percaya?tnye laa sape2 yg berpengalaman.aku yakin diorg memberi jwpn yg sme ngn aku.sme mcm aku jgk.kalo bkn sbb layanan pakwe sndiri yg mcm anggap aku nie kwn perempuan dia je,xkn wujud nye skandal nie ntuk aku.bkn aku nie jenis yg x setia tp fahami laa.kalo korg ade kt tmpt aku korg akn tw cmne aku terseksa and mungkin jgk ade yg x thn smpai 2 bulan pun berkapel.aku bkn x bahagia dgn pakwe aku.tp kebahagiaan ktorg dtg dan pergi.x kekal.paling lame bertahan pun ade laa dlm sehari sepetang je sbb mlm tu nty mesti ktorg gado.aku x slh kn dia tp aku x kate yg aku dan dia x bersalah.cume yg menjadi masalah nya ktorg x berkesefahaman.as a girlfriend laa kn korg mesti nk fhm pakwe korg and korg mesti nk pakwe korg phm korg.btol x?tp masalah nya dlm hubungan ktorg,aku TAK DIBENARKAN memahami dia.patut x?dpn dia aku da tonjol kn diri aku yg sbnrnye tp dia bley plak nk cover2 lg dgn aku smpai kn 1 saat nie aku da xtw da dia tu mcm mne sbnrnye.bygkn laa.dia bley berahsia ngn aku.dia pnye mslh dia cerita kt kwn aku.aku x kesa dia nk cerita kt sape2 pun tp masalah nya aku nie makwe dia xtw masalah dia.at least let me know laa.lpas tu kau nk cerita kt satu dunia pun aku x kesa.ati sape x sakit?ati sape x hancur kalo pakwe sndri lyn mcm tu?aku tw korg pun akn rase bnde yg sme jgk ngn aku kalo korg kne mcm aku.nie baru ckit aku cerita.ade byk lg.kalo aku x turut kn rase sabar aku nie,da lame da aku btol2 minx break ngn dia.tp sbb syg pnye pasal,aku sanggup bersabar lg ngn dia.tp smpai ble aku nk kne thn ngn dia yg mcm tu?so lepas korg da bace nie aku hope korg bley phm laa kn nape korg xley nk slh kn aku kalo aku ade skandal or curang ngn pakwe aku.last but not least.once again aku mention kt sini.aku wt entry nie bkn nk embrace kn sape2 bkn nk wt sape2 terase or kecik ati.nie just luahan semata2 dan ntuk renungan bersama.

bengang wea!

HAHA.ade ke patut aku g luahkn rasa ati kt org yg aku suke?makk aii.keje gila wea.x pernah aku seberani tu meluahkan perasan.HAHA.nta ape laa yg 'DIA' anggap pasal aku skrg nie kn?aisshh~perasaan BENGANG adalah lebih banyak menguasai diri drpd perasaan lega.MALU pun ade jgk.HAHA.aduyy.ape pnye keje laa aku nie.x sangka aku da berkata2 kt 'DIA'.uih~ape laa aku nie.ade pakwe tp luahkan perasaan kt org lain.eh,ape2?ADE PAKWE?btol ke aku ade pakwe nie?sejak ble plak eak?HAHA.nie da topik lain.nty aku cerita.so,ape yg aku nk conclude kn kt sini adalah.nta eak.ape ha?HAHA!

February 3, 2011

aku punya hal laa.

merujuk kepada tajuk blog aku pada hari ini.amat jelas menunjukkan bahawa aku sedang marah.HAHA.bangang punya orang.aku tak paham betul laa.apa yang x puas hati sangat?wea,aku punya hal aku punya suka laa.aku takde nak kacau hidup kau pun.time kau MENGGEDIK ada aku kisah?sikit pun aku x heran laa beb.fair and square laa.aku tak kacau hidup kau kau takya nak kacau hidup aku.hidup aku aku punya suka laa.walaawea.sangat UNMATURED laa.kalau kau dah rasa kau tu PERFECT sangat kau buat hal kau je laa sebab aku bukannya PERFECT macam kau.kau takya nak kacau hidup aku.takya nak masuk campur hal aku.kau dah laa tak tahu cerita.lepas tu nak sibuk2 macam kau tahu sangat laa hal aku.pigii laa wea!aku tak heran sama kau.daripada kau terus nak fitnah aku baik kau diam.kau sedar sikit yang kau tu tak tahu apa2.dah laa tak tahu apa2 tapi still nak rasa macam tahu semuanya.GO TO HELL laa kau haii.kau takya nak tunjuk baik.takya nak buat2 INNOCENT.kesialan je orang macam kau.betul2 tak paham dengan perangai kau.bila nak stop sebar fitnah wea?insaf laa.even kubur lain2 tapi kalau kubur kau sebelah aku buat bingit telinga je dengar kau kena seksa.dah laa.lebih baik kau hentikan semua yang kau dah buat.tak tahu apa2 diam je.kalau nak tahu boleh tanya.takya sampai nak BURUKKAN NAMA AKU!kau paham tak?aku cakap BAHASA MELAYU je ni.kalau kau tak paham BAHASA MELAYU bagitahu aku.biar aku translate dalam bahasa yang kau boleh paham.ocayy?akhir kata,aku minta ampun minta maaf laa ye kalau apa yang aku luahkan ni buat kau sakit hati.fair and square.kau boleh buat aku sakit hati aku pun boleh buat benda yang sama kat kau.

January 15, 2011

i'm back (!)

whoaa~ sungguh lama aku telah meninggalkan blog ku ini. hahaha. sebenarnya, aku tak tahu nak cerita apa. almaklumlah, sangat banyak peristiwa manis berlaku. peristiwa pahit pun ada juga lah. tapi seeloknya yang pahit tu jadikan pengajaran. sampai sini sajalah contengan aku. tak ada idea.